Sangaften med Tønderkoret fyldte Ottekanten

IMG 3812 kopiLøgumkloster Højskole havde d. 8. Marts arrangeret en sangaften, hvor Tønderkoret gæstede højskolen, hvor de sang fra deres alsidige repertoire. Det blev en rigtig hyggelig aften, hvor også publikum fik lejlighed til at synge fællessange dels fra højskolesangbogen og dels fra et sangblad med udvalgte viser og sange.

Omkring 60 sangere og publikummer fyldte godt op i salen, hvor også korets dirigent, Henrik Svane spillede solo på det store Hindsberg flygel i Løgumkloster Højskoles smukke samlingssal ”Ottekanten”.

Næste arrangement i forårets program på Løgumkloster Højskole finder sted allerede på tirsdag d. 14. marts kl. 19.30 i den kommende uge. Her er der foredragsaften ved formand for Region Syddanmark, Stephanie Lose, som er bysbarn fra Løgumkloster.

IMG 3810 kopi

 

UdskrivE-mail

DM i skak for seniorer blev en succes

skak1 kopiI  uge 7 blev Løgumkloster Skakklubs initiativ til at afholde Danmarksmesterskabet for seniorer en gedigen succes med 39 overnattende deltagere i 6 døgn til et stævne, hvor tilbagemeldingen fra deltagerne har været endog særdeles positive.

I alt 52 deltog i selve stævnet, og deltagerne udtrykte ønske om, at vende tilbage til rammerne i Løgumkloster. Denne aktivitet har været båret af stor entusiasme fra både ansatte og frivillige på skolen, ligesom der er tak og anerkendelse til Løgumkloster Skakklub, som med Vagn Lauritzen i spidsen som formand påtog sig  en stor opgave med at arrangere selve stævnet.

UdskrivE-mail

Forår på vej på Løgumkloster Højskole

TønderkoretForår på vej…..

På Løgumkloster Højskole begynder foråret med en sangaften med kor- og fællessang onsdag d. 8. marts kl. 19.30.
Tønderkoret (billedet) med Henrik Svane som dirigent kommer på besøg og vil præsentere en blandet buket af europæiske motetter og sange, spirituals og nordisk korlyrik. Derudover bliver der lejlighed til at synge fællessange fra Højskolesangbogen, og Henrik Svane vil fortælle om sangene undervejs.
Entré incl. kaffe og kage er kr. 50,-. Alle er velkomne. Arrangementet foregår i højskolens foredragssal, Ottekanten, adressen er Brorsonsvej 2, Løgumkloster.

I løbet af foråret bliver der flere arrangementer i Ottekanten, bl.a. foredrag med regionsrådsformand Stefanie Lohse d. 14. marts, foredrag med prof. emer. Brian McGuire d. 22. marts og sangaften med Midtlandskoret d. 28. marts. Nærmere følger.

UdskrivE-mail

Etableringen af Løgumkloster Højskole sker med støtte fraLokale Aktionsgrupper Tønder og Tønder/Haderslev LAGlogo